021-91307074 021-95119857 0936-1352015 alfamachine.co@gmail.com info@alfamachin.com
ریچتراک
نویسنده: تاریخ انتشار: تعداد نظرات : 0 تعداد بازدید: 10560

ریچتراک تجهیزات قدرتمند انبارداری هستند که بهترین گزینه برای حمل کالا در انبار شرکت های تولیدی و پخش محسوب می شوند. این ماشین در فضاهایی مانند سردخانه ها، انبار مواد غذایی، دارویی و ... به کار می رود.
  ریچتراک با مانورپذیری بالا، توانایی جابجایی کالا در نواحی باریک و با دقت بالا را دارد. ریچتراک طوری طراحی شده است که اپراتور دستگاه می تواند به حالت ایستاده، با ریچتراک کار کند و این حالت، موجب افزایش میدان دید راننده و همچنین پیاده و سوار شدن راحت او می گردد.
  سیستم بالابری ریچتراک، به صورت هیدرولیکی و الکتریکی می باشد. فرمان ریچتراک، برقی است و مانند فرمان های هیدرولیکی، به راحتی حول محور خود می چرخد. دکل ریچتراک علاوه بر بالا و پایین بردن شاخک ها و زاویه دادن به سمت جلو و عقب، می تواند به اندازه 50 سانتی متر به سمت جلو حرکت کند. این امر موجب سهولت در بارگیری کالا در انبار می شود.
  در برخی از مدل های ریچتراک، شاخک ها به تمامی جهات حرکت می کنندد در برخی دیگر، شاخک ها در سمت کناری اپراتور دستگاه قرار می گیرد. در ریچتراک هایی که وزنه تعادلی ندارند، پایه های تعادلی وظیفه حفظ تعادل و پایداری دستگاه را برعهده دارد.
  ریچتراک در واقع یکی از زیر دسته های لیفتراک است؛ با این تفاوت که ریچتراک قدرت مانور بالاتری نسبت به لیفتراک ها دارد. ریچتراک ها می توانند بار را تا ارتفاع حدود 10 متر بالا ببرند و هم چنین در محیط های سخت و ناهموار نیز کارایی داشته باشند. وجود باتری و پایه های کمکی در ریچتراک باعث می شود که این ماشین ها هیچ گونه نیازی به وزنه های متعادل کننده جهت بلند کردن بارها را نداشته باشند.
  در برخی از مدل های ریچتراک، یک کابین روی دستگاه تعبیه می شود که باعث به وجود آمدن موقعیت دید راحت تری برای راننده ریچتراک می گردد. برخی دیگر از مدل های ریچتراک، دارای یک سایبان بلند و باز است که در این حالت دیگر نیازی به نصب کابین راننده نخواهد بود.
  برخی از کارخانه های تولید لیفتراک صنعتی، طرح جدیدی برای ریچتراک های خود ارائه نموده اند. در مدل های جدید، از دوربین هایی در قسمت حمل کننده چنگک ها، استفاده شده است، که با ارائه تصویری از محیط اطراف ریچتراک و پخش آن از طریق صفحه نمایش موجود در کابین راننده، به جهت یابی بهتر کمک می کند. این دوربین ها توسط کابل برق به دستگاه متصل اند و امکان تداخل سیگنال های خارجی در آن ها، در کمترین مقدار است.
  با وجود اینکه این دستگاه ها در بسیاری از زمینه ها در انبارها، کاربرد دارند اما باید گفت این دستگاه، برای کاربرد در فضاهای آزاد، زیاد مناسب نیستند. دلیل آن کاملاً مشخص است. فاصله کم در بخش زیرین چنگک ها، به هنگام کار کردن در فضاهای ناهموار و دارای پستی و بلندی، ممکن است موجب بروز مشکلاتی در عملکرد ریچتراک شود. علاوه بر این، سیستم محرکه ریچتراک که توسط نیروی برق حرکت می کند، به خاطر کار کردن در سطوح ناهموار و مواج، ممکن است خیلی سریع تر دچار مشکل شده و در معرض آسیب دیدگی شدید قرار بگیرد.
  ریچتراک ها به طور معمول در دو نوع ریچتراک با کابین راننده ایستاده و ریچتراک با کابین راننده نشسته، تولید می شوند که هر کدام ظرفیت بالابری بار در حدود 1 تا 5/2 تن را دارند. هدایت ریچتراک کمی سخت تر از هدایت جک پالت ها است؛ به همین خاطر اپراتور دستگاه باید از مهارت کافی در این امر برخوردار باشد. قبل از شروع کار با ریچتراک، تمامی نکات ایمنی رعایت شود و تجهیزات دستگاه از قبیل باتری، کابل، چرخ ها، صندلی راننده و ... به دقت بررسی گردند.

گذاشتن نظر

نظرات کاربران

نظری داده نشده.
کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت آلفا ماشین می باشد.
تولید محتوا تولید محتوا توسط رایا مارکتینگ
برو به بالا